IK wil speler worden

Ik wil speler worden bij SC Zonnebeke

 
vrouwelijk
mannelijk
 
 
 
Ja: indien ja vul hieronder naam van uw huidige club in
Nee: indien nee vul hieronder "geen" in
 
 
 
 
 
 

Wil je ook SCZ speler worden, Een Club Met Talent Voor Voetbalplezier ?

Onze jeugdwerking staat altijd open voor spelers en speelsters die onze club willen vervoegen.
Onze club wil namelijk álle jongens en meisjes van Groot Zonnebeke en de nabije omgeving de kans geven om te voetballen  bij onze jeugdwerking. Dit is een belangrijk aspect van onze missie. Vandaar ook dat we voor  elke leeftijdscategorie niet alleen een ploeg in lijn brengen op Provinciaal niveau (vanaf U8), maar ook op Gewestelijk niveau waarbij de instapdrempel lager is.
Om een kwaliteitsvolle instroom na te streven houden wij rekening met twee belangrijke criteria, namelijk het al aanwezige spelersaantal binnen een bepaalde spelersgroep én uiteraard ook de reeds opgebouwde vaardigheden en het verwachte niveau van de speler.


Vanaf de U10 worden daarom nieuwe spelers getest. De beoordeling gebeurt aan de hand van twee trainingen en eventueel een testwedstrijd.
Deze beoordeling heeft als doel een inzicht te krijgen naar zijn/haar vaardigheden en  op welk niveau  hij/zij  zich bevindt.

De beoordeling gebeurt door de betrokken trainer(s) in samenspraak met de  jeugdcoordinator en de TVJO.


Spelertjes van 5-6 jaar  beginnen in onze "soccerschool", daar worden ze opgevangen door onze ervaren begeleiders die de spelertjes op een leuke en speelse manier hun eerste stapjes in het voetbalspelletje aanleren.


Ben je nog niet zeker dat je graag zal voetballen?

Kom dan gerust eens een paar keer gratis meetrainen met je leeftijdsgenootjes vooraleer je definitief in te schrijven.