Transfer Nieuws 2021-2022

Nieuws en Evenementen.

Vernieuwden hun verblijf bij SCZ


1. De volledige trainersstaf blijft op post:

   T1: Ludovic Sieuw

   T2 en T3: Gauthier Tans en Dieter Watteyne

  

 

2. Volgende spelers hebben hun verblijf bij SCZ verlengd en spelen in het seizoen 2021-2022 opnieuw in onze blauw-witte kleuren:

    Olivier Djerdi, Valentin Bonini, Jens Debeer, Senne Demedts, Florian Heyte, Tommy Knockaert, Timon Logie, Thibaut Vanhoutte, Jary Bostyn, Hugo Da Costa, Damon      Vandenbossche,  Jaron Delva, Robin Delva, Thibo Louchaert, Baeyaert Jore, Baeyaert Wannes, Miguel Barbez, Deraedt Laurens, Noach Masschelein, Simon Neirynck,      Rémy Ollivier, Geoffrey Prouvost, Jesse Charlier, Bert Leroy, Ismaila Samba, Robin Lemahieu, Aaron Vandendriessche, Kwinten Logie, Niel Claus, Jabbi

 

   


Nieuw bij SCZ

Kevin Sarrazyn (aanvaller). Komt over van Nieuwkerke. Begon bij Risquons-Tout in 2001,  In 2003 stapte hij over naar E Wervik, een jaar later in 2004 koos hij voor US Ploegsteert waar hij tot 2018 speelde. In 2018 volgde zijn overstap naar SK Nieuwkerke.


Lars Leyn. Lars is een linksvoetige centrale verdediger van 19 jaar. Komt over van E. Wervik.

Lars begon bij de jeugd van BS Geluveld, daarna volgden 4 jaar opleiding bij Ex. Moeskroen en 8 jaar KSV Roeselare.

Na 1 jaar KVK Westhoek (U19) volgde 1 jaar Wervik. We wensen Lars hartelijk welkom bij SCZ.


Arnoud Altruy zijn handtekening geplaatst en speelt volgend seizoen voor SC Zonnebeke.

Arnoud maakt de omgekeerde beweging van Tom en verlaat Wervik voor SC Zonnebeke.

Arnoud is een 20 jarige centrale verdediger, jeugdopleiding bij Moeskroen, daarna Zulte Waregem U19.

In 2018 kwam hij uit voor SK Ronse. Vorig seizoen kwam hij even in beeld bij SCZ maar verkoos Wervik omdat het toen zeker was dat Wervik in 1 ste provinciale zou aantreden.

Nu is het ons toch gelukt om Arnoud in te lijven.  


Gilles Bouckaert (21 jaar) ook voor SCZ gekozen. Gilles is een verdedigende middenvelder en komt over van VK Dadizele.

Gilles doorliep de jeugdafdelingen bij SV Moorsele, op 16 jarige leeftijd speelde hij in de opleidingsploeg van VK Dadizele en 2 jaar later werd hij opgenomen in de A kern van VK Dadizele

waar hij de eindronde speelde voor promotie naar amateurklasse. Gilles won ook de beker van West-Vlaanderen met VK Dadizele.

Een andere afgeronde transfer kunnen we ook aankondigen, maar op vraag van de speler mogen we nog zijn naam nog niet vrijgeven, wat wij respecteren

Wel kunen we zeggen dat het gaat om een jonge centrale verdediger die zijn opleiding in Moesktoen heeft doorlopen. Meer kunnen we er op dit ogenblik niet over kwijt.


Valentin Rodriguez Da Silva. Valentin komt over van Boezinge, waar hij samen met zijn oudere broer Amaury speelde.

Valentin is een polyvalente centrale verdediger geboren op 18/1/98 , volgde zijn jeugdopleiding in Moeskroen van 2004 tot 2016. In 2016 trok hij naar Westhoek en koos in 2018 voor Vlamertinge toen hij na

een trainerswissel bij Westhoek geen speelkansen meer kreeg. In 2019 trok hij naar Boezinge om er daar met zijn broer te spelen. Welkom Valentin.


Justin Derycke (doelman) volgend seizoen terug bij SCZ

Justin, geboren in 2003, volgde zijn jeugdopleiding in Zonnebeke van 2009 tot 2017. Daarna trok hij naar FC Poperinge (2 jaar) en in 2019 en 2020 kwam hij uit voor KVK Westhoek.

Aangezien we maar over 4 doelmannen beschikken voor 5 senior ploegen is dit tekort door de komst van Justin opgelost. Welkom Justin.


Jasper Watteyne 

Jasper, broer van...., wordt onze nieuwe PU21 trainer , komt over van VK Langemark Poelkapelle.

Welkom bij SCZ Jasper

Verlaten de club Guillaume Crombez (stopt), Jens Tesh (stopt), Kim Quartier (Oostnieuwkerke), Pieter Logie (Dikkebus), Tom Hillewaere ( Wervik)

 Koen Duthieuw, verlaat SC Zonnebeke  als PU21 trainer en wordt T2 en beloftentrainer bij BS Geluveld.